Babka jajowata jest bogatym źródłem rozpuszczalnego błonnika pokarmowego. Dodana do posiłków zagęści je i dlatego świetnie nadaje się jako składnik zup i sosów. Dodatkowo możemy dodać ją do owsianek, kaszek, musów czy koktajlów. Babka jajowata łuska posiada bardzo neutralny smak.
Łuska babki jajowatej może być jedzona samodzielnie, jako przekąska między posiłkami, która nasyci wystarczająco do kolejnego dużego posiłku oraz może być dodawana do innych potraw, aby zwiększyć ich walory trawienne.
Można stosować jako dodatek do koktajli, owsianek, jogurtów, a także jako napój w postaci żelu w połaczeniu z wodą lub sokiem
Składniki:100% babka jajowata łuska mielona
Kraj pochodzenia: Indie
Bakaliowo.pl
Babka jajowata łuska mielona 1256 1256 1256
Ranking e-Gazele Biznesu - 2016, 2020.
Wyróżnienia od Euler Hermes
"Złoty Płatnik 2015", "Złoty Płatnik 2016".
Firma Logisoft prowadzi działalność już 17 lat - od 14 sierpnia 2006 roku. Zaufało nam już 24496 firm. W ofercie posiadamy 597 produktów.