Babka jajowata jest bogatym źródłem rozpuszczalnego, śluzowatego błonnika pokarmowego, dzięki czemu skutecznie wspomaga metabolizm i pracę jelit zwiększając objętość masy kałowej oraz powodując uczucie nasycenia. Wykazyje również pozytywny wpływ na układ krążenia.
Łuska babki jajowatej może być jedzona samodzielnie, jako przekąska między posiłkami, która nasyci wystarczająco do kolejnego dużego posiłku oraz może być dodawana do innych potraw, aby zwiększyć ich walory trawienne.
Można stosować jako dodatek do koktajli, owsianek, jogurtów, a także jako napój w postaci żelu w połaczeniu z wodą lub sokiem.
Składniki: 100% babka jajowata łuska
Kraj pochodzenia: Indie
Bakaliowo.pl
Babka jajowata łuska
Ranking e-Gazele Biznesu - 2016, 2020.
Wyróżnienia od Euler Hermes
"Złoty Płatnik 2015", "Złoty Płatnik 2016".
Firma Logisoft prowadzi działalność już 17 lat - od 14 sierpnia 2006 roku. Zaufało nam już 24496 firm. W ofercie posiadamy 597 produktów.